On siitä jo aikaa kulunutkin kun tämä neiti on blogiinsa mitään kirjoittanut... voidaan siis päätellä, et mun elämä on nykyään aivan mahtava, ku en oo kokenu tarvetta julkitilittää.. :D Aivan mahtava elämä :) ...lähes :P

Luin noita vanhoja juttuja läpi, ja totesin, ettei tää elämä oo tästä mihinkään muuttunu.. Seuraavaksi täytän 24-v.. joulukalenteri-ikä. Pelottaa. En tod ole vieläkään aikuinen :)

Miesasioissa olen, mikäli mahdollista, jopa enemmän sekaisin kuin viime vuonna. Kaikenlaista on tapahtunut. Viimeisimmässä merkinnässäni mainittu maailman ihanin mies tosiaan tuli sitten tavattua useampaan otteeseen syksyn mittaan, mutta jotenkin se homma kuitenkin kaatui omaan mahdottomuuteensa (tai sit vaan kiinnostuksen tai kommunikoinnin puutteeseen). Välissä on säädetty kaikkea tyhmää, ja yksi näistä typeristä säädöistä on jäänyt kaivelemaan mieltä silleen, et kyseiseen mieheen olis kiva tutustua paremminkin... yhteinen duunipaikka ei juuri helpota tilannetta. Ja sitten vielä asia, jota luulin maailman parhaaksi, tapahtuihan se tämän maailman kaikkeuden parhaan vuoden alkuun: tapasin pojan, joka tuntui pitävän musta (tällä kertaa enemmän se, kuin minä siitä) ja joka ilmaisi ääneen olevansa kyllästynyt säätämiseen, mutta jostain syystä tämäkin juttu on kuihtunut.
Oon taas kerran tullut siihen tulokseen, että jostain syystä kiinnostan ihmisiä max. kaks viikkoa. Mikähän siinäkin sit on.

Kiireistähän tää elämä on, mutta uskon, et nyt taas vuodatettavaakin on, kunhan vaan muistan käydä tänne avautumassa.. :)

Aamuvuoro aamulla, joskohan tainnuttais ittensä.